Levertijd 1 tot 3 werkdagen ♡ Gratis verzending boven €50 NL en €75 BE ♡ Betaal veilig met iDeal

Over ons

De Delftse Zusjes

Super leuk dat je onze webshop bezoekt! Wij, twee jonge ondernemende zusjes, werken dagelijks aan onze passie: "dingen doen waar wij blij van worden".

Tot februari 2020 werkten wij met een team van enthousiaste medewerk(st)ers op de tofste evenementen. Door COVID-19 werden wij genoodzaakt iets anders te gaan doen. Een bedrijf waar je 6 jaar hard aan hebt gewerkt zo in een diep gat te zien vallen was moeilijk. Maar wij behielden wel onze spirit om onze passie te blijven najagen. Met Jessica als allround interieur stylist en Carlijn met de ondernemende vibe zijn wij Droogbloemen met Sfeer begonnen begin september 2020.

Op 1 maart 2021 hebben wij onze eerste fysieke winkel geopend in Delft, Nieuwstraat 18 en zijn wij verder gegaan met de naar KAAT&LIEN! Zien wij jou daar snel?!  

Met liefde gemaakt

Na een bezoek aan de groothandel waar wij in een oase van droogbloemen kwamen is ons idee geboren. Wij gaan met onze creativiteit en ondernemerschap inspelen op de trend die nu speelt namelijk droogbloemen.

Elke week gaan wij naar de groothandel om inkopen te doen. Hierdoor kunnen wij rekening houden met het seizoen en de nieuwste trends. In onze winkel in Delft worden de boeketten handgemaakt door ons samengesteld.

Ben jij benieuwd geworden? Neem een kijkje op onze webshop of kom gezellig in onze winkel langs!

Liefs Jessica & Carlijn